Om du inte har möjlighet att komma rent fysiskt på behandling kan jag erbjuda healingbehandling på distans.

 

Jag började min utbildning med Reiki 1998 och blev Reiki Master 2002, och har sedan dess haft behandlingar samt hållt kurser i denna fina avslappningsmetod som har sitt ursprung i Japan.

 

Under 2012 gick jag min utbildning inom Angelic Reiki hos Lillian Gustavsson, och håller även här kurser och behandlingar som jag ser som ett fint komplement till ursprungsreikin.

 

I energihealing från Anderna, eller shamansk healing som det också benämns, gick jag under 2 år från 2016 på grundutbildning och en masterutbildning hos Jeannette Mantel. Vi gjorde också en resa till Peru, där jag fick uppleva hur Queroindianerna jobbade. Vi besökte många heliga gamla tempel och ceremoniplatser från Inkatiden, och jag fick därmed en djupare förståelse för metoden.

 

Eftersom jag själv gått på regressionssessioner redan i slutet på 90-talet, och funnit dem mycket intressanta samt läkande, så beslutade jag mig för att äntligen utbilda mig där valet föll på Tine Kromm Henrie som har linjen från Michel Newton, vilken jag redan då uppskattade mycket genom att ha läst hans böcker. Jag certifierades sommaren 2019.

 

Jag har alltid använt eteriska oljor när jag gjort salvor, cerat, lotions m.m, och tyckte att det skulle bli ett fint komplement att låta mina klienter få känna dofterna och avslappningen denna underbara metod kan bjuda på. Så i Regndroppstekniken utbildade jag mig hos Monica Swärd på Phenixkliniken i Visby 2018.

 

Sommartid kan du också få en magisk upplevelse då jag ger dig valfri behandling i min bärbara tipi utomhus.

 

Om du inte har möjlighet att komma rent fysiskt på behandling kan jag erbjuda behandling på distans. Dessa behandlingar är väldigt effektiva och läker trauman, rädslor och andra blockeringar. Distansbehandlingarna varar lika länge som en fysisk behandling, du väljer själv en timme eller halvtimme.

Det går till så att vi bestämmer en tid och du lägger dig på en skön och ostörd plats för att ta emot. Jag återkopplar till dig via telefon eller annan kanal vi överenskommit efteråt.

 

 

Här intill finner du mer information om de

behandlingar jag utför.

 

 

Behandlingar utförs på Lenas Friskvård,

Cypressgatan 6 Visby.

 

Jag gör också hembesök vid behandling av minst 2 pers.

 

Guidade meditationer håller jag på Solkristallen.

 

Anette
mirrorsOftime Visby ensk. firma, Visby-Skogsholm 406. 621 41 VISBY, Tel: 073-634 97 14, E-post: info@mirrorsoftime.se, Bg: 5322-8110. Innehar F-skattsedel. Photo by Anette Björsund. All rights reserved © 2020