Hej, så kul att du hittat till min hemsida,

här berättar jag lite om mig själv.

 

Jag är en högkänslig person från barnsben, en stor gåva att känna av och veta, se och höra det ingen annan gör.

Jag lärde mig tidigt att inte prata om det eftersom ingen ville lyssna eller tro på det jag ”visste” så jag behöll allt för mig själv och kände mig annorlunda jämfört med alla andra.

Detta gjorde att jag tillbringade mycket tid i naturen och tillsammans med djur av olika slag. Där kände jag mig hemma, energin flödade och kommunikationen var ordlös.

Mitt intresse för Moder Jord, ursprungsbefolkningar och gudinnekulturer började där och som sedan ledde fram till mina utbildningar inom mental träning, healing, shamanism, lövjeri, örtkunskap och prästinneskap bland annat. Jag ville gärna hålla mina händer på människor och djur som hade ont eller var ledsna, dessa känslor och smärtor kände jag ju i min egen kropp.

 

Eftersom min släkt på pappas sida är från Gotland tillbringade jag mycket tid där på deras lantgårdar med djurhållning, skördetider, grönsaks- och örtodling, hantverk och mycket mer. Jag fick hugga i där det behövdes oavsett om jag kunde det som krävdes av mig eller inte.

Detta lärde mig att alltid våga och lita till att jag kunde. Min instinkt och intuition till vad och hur jag skulle göra utvecklades otroligt och grundlade mitt förhållningssätt till livet och naturen med devisen om att allt är besjälat - allt är ett.

Jag lärde mig också att tankens kraft är viktigt och det var genom mina indianguider, som jag har minne av sedan 8-årsåldern, vilket jag haft användning för när jag tävlat i idrott, pistolskytte och olika ridgrenar.

 

När jag var runt 40 år så pockade ”andligheten” på rejält och jag gick på min första reikisession som jag upplevde rent magisk, all stress och oro släppte genom att någon lade händerna på mig, detta var något jag verkligen ville lära mig. Så jag utbildade mig i alla steg till Reiki Master och började hålla egna kurser och det är verkligen något jag tycker om, att få se andra utvecklas.

I samband med det så hade jag en otrolig upplevelse av att jag vaknade en natt av att det ängel i fysisk form stod vid mina fötter och fläktade med sina gammelrosa vingar. Jag fick fina budskap om min fortsatta andliga väg. En oförglömölig upplevelse.

 

 När jag fyllde 60 år fick jag gå i tidig pension och flyttade så ner till min magiska ö, Gotland, där jag idag bor i skogen nära Visby med sambo och hund. Här skapar jag också mitt hantverk i samklang och ceremoni med månen och naturens krafter.

Jag känner lycka och tillfredsställelse att få dela med mig av mina erfarenheter, förmågor och kunskap till Er, mina medvandrare på Jorden och att få er att inse att vi alla kan skapa mer än vi tror att vi kan i våra liv. Att ta sig tid för kontemplation, naturvandringar, skapande och vila är viktigt för att kunna känna sitt hjärtas innersta längtan så vi kan vara våra egna ledare i livet. Det kan uppnås på olika sätt och en av dem är att lära sig olika helandetekniker, en annan att meditera, yoga eller gå på trumresor regelbundet.

Alla dessa olika tekniker balanserar oss så vi kan landa i vår kropp, får sinnet att lugna sig och nyfikenheten på livet att öka såväl som livsglädjen och skaparkraften.

 

Jag använder bland annat olika ljud, som exempelvis trumman både i healing, meditation och ceremonier, den har en unik  förmåga att genom ljudet lösa upp blockeringar av olika slag och få oss att känna oss trygga och grundade, vi minns vår mammas rytmiska hjärtslag när vi låg i magen.

 Den första gången jag trummade på en väns meditation kom min trumguide, Chief Buffalo, han sa - du ska trumma för livet, det heliga livet. Vid det tillfället förstod jag inte riktigt vad han menade men idag tror jag mig veta......

 

Att följa månens cykler av vila och aktivitet är också ett fantastiskt redskap att hålla oss i balans därför håller jag oftast mina trumresor i samklang med månens faser och mitt mål är att skapa magi för dig.

 

 

mirrorsOftime Visby ensk. firma, Visby-Skogsholm 406. 621 41 VISBY, Tel: 073-634 97 14, E-post: info@mirrorsoftime.se, Bg: 5322-8110. Innehar F-skattsedel. Photo by Anette Björsund. All rights reserved © 2020